Jan 16, 2008, 10:14 PM

Красота 

  Poetry » Other
441 0 1

Безкрайно красиви приятелки имаш...

и толкова приказни - сякаш пеперуди:

грацилни прелитат край тебе и виждаш ли,

извайват със полет твойте контури...

 

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??