19.11.2008 г., 0:30 ч.

красота и самота 

  Поезия » Философска
548 0 2
в красивото време
на мътния порой
газелата усети
самотата на
своя бяг през времето
и се усмихна
на
тигъра...

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??