10.05.2020 г., 16:39 ч.

Красота си ти 

  Поезия » Строги форми
969 2 2

Красота си ти, магия бяла,

нежност съвършено разцъфтяла.

С твоя лъх и дъх, и с взор, с мечти

пролетта, усещам, с теб лети

и живот отново е посяла.

 

Надеждата чрез тебе е събрала

обичта в едно, природно цяла

и в речта на любовта звънти

свежоструно " Красота си ти " .

 

Добротата си безкрай отдала -

душата ми, повярвай, е познала

в тебе творческите висоти

на Създател щедър и с черти

Негови си днес така изгряла...

Ненагледна красота си ти. 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??