29.10.2007 г., 21:27 ч.

Красотата на Мечтите ми...! 

  Поезия
904 0 3

Продължавах и се връщах.

Не знаех какво да правя…

Светът сякаш се беше срутил пред мен.

Всичко изчезна, всичко се замъгли,

в мига, в който си тръгна ти.

Сега съм сама, не мога да избера

дали да продължа или да остане всичко така.

Baby, защо си отиде,

защо ме остави на кръстопът, защо разби

сърцето ми по този начин.

Аз ще продължа! Да, ще продължа, ще

вярвам в себе си и в красотата на мечтите си .

Заради теб, baby,

заради теб, baby.

Ето ме, сега съм тук, с него…

А ти, ти къде си…?

Все още ме мъчи тази мисъл -

Теб или Него?

Кой да избера, с кого ще бъда по-щастлива?

Трябваше с теб да остана, но уви, с него съм пред олтара.

Дано щастлив си и ти и някога пак да се срещнат

нашите съдби.

Baby, защо си отиде,

защо ме остави на кръстопът, защо разби

сърцето ми по този начин.

Аз ще продължа! Да, ще продължа, ще

вярвам в себе си и в красотата на моите мечти.

Заради теб, baby,

Заради теб, baby.

© Хриси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вярвай и продължавай напред момиче
  • ем чесно казано аз исках да стане на АЕ като песничка[исках да я направа] ноо нямаше кой да ми го преведе на АЕ и затова го сложих тук :[
  • това ми звучи като превод на песен, не и като стихотворение...
Предложения
: ??:??