22.05.2007 г., 15:59 ч.

Кратки :) 

  Поезия » Друга
678 0 5

                                                              :-)))

                                           Сладко вино, гръмки песни,
                                            а мъжете все по-лесни.
                                           Нижат се годинки славно,
                                           но това не е най-главно.

                            **********************************************
                                          Щом огънят се разгори във полунощ
                                          и песни екнат край морето,
                                          запей и ти със цяла мощ,
                                          за да събудиш в мен сърцето.

                             *********************************************
                                         Червена роза като капка кръв,
                                          нейното ухание е нейна стръв.
                                          Убоде ли се? Болка? Кръв!?
                                          Господи,   глупак такъв!

                             **********************************************
                                          Стихоплетствам и мечтая
                                          и тъй в очите ти гадая,
                                          омраза, обич или пък фасон
                                          е всичко в моя млад гарсон?

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??