27.02.2019 г., 9:52 ч.

Кратки слънца 

  Поезия » Философска
461 3 11

Сълза по страната

на снежния връх.

Лавина.

 

Очите на демон

и кратки слънца

години.

 

Животът ни плач е

и пламък от сняг

в пустиня.              

 

Родих се.

Но нямам в това

вина и заслуга.

 

На другата буза

на вечността

следа от усмивка. Луда.

 

 

26.02.2019

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??