27.08.2009 г., 11:25 ч.

Кратко 

  Поезия
661 0 2

                                                              Кратко

 

 

 

Когато крача тъжно в мрака

и се опитвам неистово да не заплача,

ела при мен и прегърни ме...

погали ме нежно... нека заедно по пътя продължиме.

 

 

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??