11.11.2008 г., 16:29 ч.

Кратко 

  Поезия » Любовна
856 0 1
Здравей, мое мило,
без теб съм унило.
Искам да те гушна,
сутрин да се мушна
под меките завивки
и тежките въздишки
и да вплетем тела
в любовната игра.

© Кольо Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??