Nov 11, 2008, 4:29 PM

Кратко 

  Poetry » Love
970 0 1
Здравей, мое мило,
без теб съм унило.
Искам да те гушна,
сутрин да се мушна
под меките завивки
и тежките въздишки
и да вплетем тела
в любовната игра.

© Кольо Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??