Аз ще мина накратко през теб.
/Не, не бързам, само минавам/
Като мъничко кубче от лед,
ще се разлея във твоите длани.
Ще опитам вкуса на дъжда,
превалял през очите ти топли.
Ти не питай, защо съм дошла
и дали съм без тебе самотна ...
Ще си тръгна така изведнъж,
както дойдох - неразбрана ...
И в целувката нежна на мъж
ще заровя всики болезнени рани.
22.09.2014
© Сияна Георгиева Всички права запазени