22.06.2023 г., 10:43 ч.

Кратко и ясно 

  Поезия » Свободен стих, Друга
516 1 1

 

 

 

Радвам се за всички мои несбъднати желания.

Не са били за мене.

За всички неосъществени планове,

които след време ми се виждат глупави

и егоистични, и си викам; 

Нима това съм искал?

Радвам се, защото едва сега разбирам,

че това е било благословия, а не наказание.

Радвам се, че съм имал късмета нищо от това

което съм искал, да не стане.

И не си загубих времето, преследвайки химери.

Радвам се за всяко несбъднато желание,

което в същност не е било за мене.

 

 

© Svetoslav Vasilev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Кратко, точно и ясно 🙂 Важното е да приемаме съдбата си такава каквато е. Хареса ми.
Предложения
: ??:??