30.09.2007 г., 23:01 ч.

Кратко, но ясно ! 

  Поезия
659 0 5

Дали си пречупил всичко в мен,
това не е твой проблем.
В мен остава силна гордост,
трудно ще я смачкаш с подлост.
На тебе лесно се отдадох,
тялото и душата си ти дадох.


Ти подигра се с моето доверие,
не, не очаквах такова поведение.
Радваш се, че силно ме боли,
но знай, че ще страдаш и ти.


Мъж си за милион жени,
но живееш само в лъжи.
Изпусна шанса за нещо различно.
Сега те гледам напълно безразлично.


Радвай се, че ме накара да страдам,
но да знаеш, че лесно не забравям.
Всичко ще ти се върне пак и пак,
ще заприличаш на поредния глупак.

© Виктория Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??