8.05.2011 г., 12:53 ч.

Краткостишия - І 

  Поезия » Друга
502 0 3
Пълнолуние.
Двама влюбени плуват
в безкрая.

Петунии
във шадраванче плават -
ръцете на дете.

С джавкането си
и кучето се смята
за член на Европа.

Бездушие.
От мъртвите научавам,
че живите са мъртви...

Обратно пътуване.
Живият умира в мен,
мъртвият възкръсва...

Не Любов.
Цветето, което ти подарих
умря от... студ.

***
Аз убих цветето,
като му го подарих.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??