1.11.2007 г., 11:55 ч.

краят 

  Поезия
562 0 1
 

Безсмъртен писък на една "изгубена душа" ,

шепти в безкрайността зловеща.

Сама, блуждаеща в мрака,

търси път към светлината.

Тишината впита в безжизненото и тяло,

без срам разяжда надеждата за оцеляване.

Краят наближава, болката става непоносима.

Милост няма забравата към спомените красиви.

Безцветната пъстрота напълно "я" погълна

в прегръдката си коварна.

Без глас остана и потъна сама в бездната на вечността...

© Елизабет Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??