27.12.2007 г., 8:22 ч.

Краят на една любов 

  Поезия
698 0 2

Непосилно пусто!!!
Безнадеждно бяло
затрупващо
вали
в душата.
Отчаян вик за помощ:
"Една любов умира тука!!!"

Достигна ехото:
"Не ми пу-у-у-ка!!!"

© Вяра Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??