16.04.2024 г., 22:52 ч.

криейки се в сянката 

  Поезия » Свободен стих, Друга
130 0 4

Душата ми е в неопределеност от дълго време.

Има само сенки, които ми правят компания.

Докато аз се рея в огромна празнота Погледни назад.

И това трябва да се слее със сенките

и съм се предал на нищото, сянка в сенките.

Аз съм пътешественик, който е загубил пътя си.

© Tunç Devrim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??