Когато съм с теб аз съм окрилен,
заедно в празник и ден обикновен.
Когато съм с теб сякаш имам крила,
и идва ми с теб заедно да полетя!
Двамата хванати за ръце да се издигнем,
над злобата, омразата и на хората завистта.
Високо заедно с теб звездите да достигнем,
да им покажем, да видят хората ни любовта!
В този свят материален, изпълнен със страдание,
все още има радост, вяра надежда и упование,
че останала е в душите на хората доброта,
дълбоко замразена която ще спаси света!
© Валентин Миленов Всички права запазени