Jan 31, 2019, 1:22 AM

Крила 

  Poetry » Love
240 1 1

             Крила

 

Когато съм с теб аз съм окрилен, 

заедно в празник и ден обикновен.

Когато съм с теб сякаш имам крила,

и идва ми с теб заедно да полетя!

 

Двамата хванати за ръце да се издигнем,

над злобата, омразата и на хората завистта.

Високо заедно с теб звездите да достигнем,

да им покажем, да видят хората ни любовта!

 

В този свят материален, изпълнен със страдание,

все още има радост, вяра надежда и упование,

че останала е в душите на хората доброта,

дълбоко замразена която ще спаси света!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??