3.12.2006 г., 0:21 ч.

Криле 

  Поезия
557 0 2
Намирал ли си ти криле -
искрящи, пърхащи във мрака?
Стискал ли си ги във длани,
докато през пръстите ти изтекат
и тъжни ноти се процеждат през листата?
Прощално шепнат и навяват спомени.
Тонове... Тонове... Мъртви стихии,
угаснали с вятъра тонове,
сивосмътен бриз...
Само тези две крила ти останаха
с багрите да полетиш.

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??