24.06.2009 г., 19:42 ч.

Криле 

  Поезия » Любовна
907 0 7

От нектара ти пия,

от целувките нежни,

от магията дивна

на твойте очи,

от вълшебния допир

на дивото в тебе,

избуяло със обич

във трепетен миг.


 

От сърцето извира,

от ръцете се стича,

нежността ù прелива

в кръвта ми небе

и съм цяла и жива

със порив на птица,

във прегръдката твоя

усещам криле.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??