24 июн. 2009 г., 19:42

Криле 

  Поэзия » Любовная
900 0 7

От нектара ти пия,

от целувките нежни,

от магията дивна

на твойте очи,

от вълшебния допир

на дивото в тебе,

избуяло със обич

във трепетен миг.


 

От сърцето извира,

от ръцете се стича,

нежността ù прелива

в кръвта ми небе

и съм цяла и жива

със порив на птица,

във прегръдката твоя

усещам криле.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??