1.01.2010 г., 2:50 ч.

Крилете на ангелите 

  Поезия
510 0 0

 

Ще пречупя ли крилете ти, ако желая друг?

Ще можеш ли да си щастлива само с моята песен

за лека нощ? 

Ще ми простиш ли, ако не лесен

път избера? 

А труден, а друг...

Не съм достатъчно смела – достатъчно аз.

Или може би вярвам твърде много в нас?

Да можех да кажа, че мечтая за друг,

че други ръце жадувам, а не своя съпруг...

И чакам, и мечтая – да бъдеш различен.

Отговорен. Активен. Независим. Жадуван.

 

Ще пречупя ли крилете ти, ако желая друг?

Ще бъдеш ли щастлива, ангел мой,

ако избера онзи труден път...

 

© Иии Тттт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??