7.10.2008 г., 17:58 ч.

Криминална кастанеда 

  Поезия
699 0 3
Кестените по Патриарха
пукат своите наболи салфетки
практикувщите претенции
рикошират розови като прасеца
стадото се разпръсна
облизали светофарите
няколко рокера
преекспонираха Запада
заспалото джудже-прошляк
спящо на тротоара
редовен символ
на Двореца на културата
сънуваше.

© Венцеслав Йонков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??