17.10.2014 г., 21:28 ч.

Криминогенно 

  Поезия » Хумористична
425 0 0

                             Криминогенно

              На комшията дигнаха колата,

              на бълдъзата дигнаха полата,

              мутрите на адвоката

              дигнаха къща на два ката!

              И на мен не ми се размина -

              но ми дигнаха само адреналина.

              Такава беда едва ли ще ме стигне

              набора и маце със зор ще го вдигне!!!

 

                              Констатация 

 

             Никой не знае, кой до кога?

             Ей, за това поживей си сега.

             Жени, пари и секс ей богу

             нека да има от всичко по много.

             Нека да има, дори да остане -

             оттатък на кой му е нужно имане,

             никой оттатък нищо не носи,

             тъй, че помисли по въпроса!

             От всички коли - пък казваше мама

             само катафалката багажник няма!?!                

 

                                    

 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??