КРИВОРАЗБРАН
И кротко каза Той:
"Прав единствено е ъгълът,
наречен с име "Доброта".
По вертикала отвисоко
от този ъгъл можеш само
да познаеш Любовта."
Те криво Го разбраха,
но бързо две дървета
под ъгъл прав на кръст сковаха
и го разпънаха на тях.
© Даша Всички права запазени