Nov 2, 2008, 11:09 AM

Криворазбран 

  Poetry » Other
530 0 1
 

КРИВОРАЗБРАН

 

И кротко каза Той:

"Прав единствено е ъгълът,

наречен с име "Доброта".

По вертикала отвисоко

от този ъгъл можеш само

да познаеш Любовта."

Те криво Го разбраха,

но бързо две дървета

под ъгъл прав на кръст сковаха

и го разпънаха на тях.

 

 

© Даша All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??