Много лесно е да си студент,
малко по-трудно да вземеш апартамент,
но не наготово дава ти се всичко,
трябва да бъдеш "чичко-паричко".
Как, като работа няма,
измислиха и кризата голяма
и нема бизнес, нема пари,
ще увеличат и пустите цигари...
Как да бъдем щастливи,
като всичко ни дърпа назад
и позитивни да бъдем,
навсякъде е настъпил глад.
Животът ни е "пълна лудница"
и всеки иска да успее,
затова изобретателни да бъдем,
за да живеем добре!
© Диляна Вичева Всички права запазени