13 мар. 2010 г., 14:55

Криза 

  Поэзия » Другая
355 0 1

                Много лесно е да си студент,

                малко по-трудно да вземеш апартамент,

                но не наготово дава ти се всичко,

                трябва да бъдеш "чичко-паричко".


                Как, като работа няма,

                измислиха и кризата голяма

                и нема бизнес, нема пари,

                ще увеличат и пустите цигари...


                Как да бъдем щастливи,

                като всичко ни дърпа назад

                и позитивни да бъдем,

                навсякъде е настъпил глад.


                Животът ни е "пълна лудница"

                и всеки иска да успее,

                затова изобретателни да бъдем,

                за да живеем добре!

 

 

 

 

© Диляна Вичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??