18.11.2007 г., 19:55 ч.

крокодилска песен 

  Поезия » Еротична
763 0 3

Не знам дали се случва на някой, но ако в определен момента бедрата настръхват от силната вълна на усещане и стават като кожата на крокодил, то тогава ще разбере текста на песента

 

приспивна песен на един малък крокодил

леко плувам по водата
бавно стъпвам по тревата
колко шарен е света
с тази прашка на цветя
цял ден и на свобода
търся хубави бедра
но когато падне мрак
търся сигурен шубрак
под чаршафа бял и чист
аз заспивам си честит
сънища сънувам сладки
все за предните ми лапки
че намазани са с крем
и облизвам без проблем
разни цапани неща
колко сладка е нощта


как ли ще изглежда на големия крокодил?
например ще започва така:
с тез чорапи на карета
страшно секси е дупето...

© Асен Киров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??