13.06.2020 г., 6:14 ч.

Крясъци... 

  Поезия
585 3 1

Изкрещѝ, че съм всичко за теб!
Но така само аз, че да зная. 
И под цялото синьо небе 
на любов този свят ще ухае. 
Протегни две ръце да ме търсят!

Ще ги взема във мойте със жар. 
От живот туй сърце ще се пръсне. 
И от страст тази мъжка душа... 
Разхвърлѝ страховете до голо! 
Смърт убива живота. Събличай! 
Смелостта ми е жертвоготова. 
Бих умрял, аз без теб да обичам!... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 

 

 


 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??