Изкрещѝ, че съм всичко за теб!
Но така само аз, че да зная.
И под цялото синьо небе
на любов този свят ще ухае.
Протегни две ръце да ме търсят!
Ще ги взема във мойте със жар.
От живот туй сърце ще се пръсне.
И от страст тази мъжка душа...
Разхвърлѝ страховете до голо!
Смърт убива живота. Събличай!
Смелостта ми е жертвоготова.
Бих умрял, аз без теб да обичам!...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов All rights reserved.