7.10.2010 г., 9:22 ч.

Крясък 

  Поезия » Любовна
749 0 0

                 Крясък

 

Преди да срещна теб, не знаех,

че от обич може да крещи душата ми...

Не знаех този крясък

как ще разкъсва всяка моя клетка...

и сбираните от години тревога и уплаха

как ще изчезнат мигновено!

За да направят място за любов!

Нечакано – жадувана,

                        внезапна,

                              всеобемна!

 

© Мария Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??