5.08.2008 г., 10:15 ч.

Кръчмата на Джони 

  Поезия » Гражданска
490 1 8
Кръчмата на Джони

Бандити, проститутки, наркомани,
Кей-Март
за нещастници пияни,
за обществен шкарт.

На бара Лолита и Кончита -
за кураж - набързо по едно,
че клиент пак ги вика,
а в мазето детето е само.

От ъгъла, жестоко опушен, Тони
за кой ли път ми обеснява,
че щом умрял е Павароти -
няма стъпки по тавана!!!

Жадна глутница Ангели Адски
Исус - пребития Христос - псуват с яд,
че трябва пак - по братски -
с ченгетата реколтата да разделят.

А Бон Скот от колоните крещи,
успокоява гипсираните ни души,
обещава, че уверено ни е повел
към ада - по ХАЙУЕЙ ТУ ХЕЛ!

И кратка спирка е това -
кръчмата на Джони.
Скоро ще сме у дома,
доло, във АДСКИТЕ КОПТОРИ!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??