2.04.2006 г., 17:37 ч.

Кръг 

  Поезия
610 0 1



Залинял,
прегърбен -
отново връща се,
но с друг.
Разбира се -
светът е Кръг.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??