19.11.2008 г., 12:35 ч.

кръг 

  Поезия
494 0 2

смях в нощта лунна

игра на думи онемели

танцуващи тела

обръчи от правила

кодове

гатанки

лъжи

Спри!... Недей...!

изморих се в бягството

не ми остана дъх

само ситните дъждовни капки

отмиват позора на кръвта

 

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??