19 нояб. 2008 г., 12:35

кръг 

  Поэзия
501 0 2

смях в нощта лунна

игра на думи онемели

танцуващи тела

обръчи от правила

кодове

гатанки

лъжи

Спри!... Недей...!

изморих се в бягството

не ми остана дъх

само ситните дъждовни капки

отмиват позора на кръвта

 

© Гергана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??