1.02.2011 г., 15:57 ч.

Кръг 

  Поезия » Философска
597 0 0

Ден след ден...

Има ли срок на годност сърцето?

Нова страница - повтарящо мастило.

Стрелките не се връщат, а прахът пада.

Листът натежава - късам.

Докога?

Същата, но не еднаква - изводи... колко...?

Напред и крачка в миналото отново...

 

Бяло поле... 

 

 

 

© Райя Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??