Feb 1, 2011, 3:57 PM

Кръг 

  Poetry » Phylosophy
639 0 0

Ден след ден...

Има ли срок на годност сърцето?

Нова страница - повтарящо мастило.

Стрелките не се връщат, а прахът пада.

Листът натежава - късам.

Докога?

Същата, но не еднаква - изводи... колко...?

Напред и крачка в миналото отново...

 

Бяло поле... 

 

 

 

© Райя Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??