16.01.2018 г., 23:32 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
453 0 0

Днес, докато свалях украсата от елхата, се сетих за теб.
По същия начин трябваше да разкарам чувствата... От ТЕБ
По традиция догодина пак ще наредя гирляндите,
както винаги.
А ти
Ще се върнеш ли заедно с тях?

© Константин Стефанов Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??