Залутах се във превода на дните си
бляскаво светли, с измамни мечти
и грозно коварни, с безкрайни лъжи
Загубих се във превода на дните си
черно- бели..звукът от бавен валс
изплуват спомени безпаметни
въртят се във обречен валс
Загубих се във превода на дните си
мени се само ден със нощ
и старото пиано , с клавиши черно бели
засвитили нестройно последния си танц
Залутах се във превода на дните си
с лелеян порив към хармония
с обратна връзка..Той и аз
© Румяна Друмева Всички права запазени