Jun 6, 2021, 7:11 PM

Кръговрат 

  Poetry
285 2 14

   Залутах се във превода на дните си

  бляскаво светли,  с измамни мечти

  и   грозно коварни,  с  безкрайни  лъжи

  Загубих се във превода на дните си

  черно- бели..звукът от бавен валс

 изплуват спомени безпаметни

 въртят се във обречен  валс

  Загубих се във превода на дните си

 мени се само  ден  със нощ

 и старото пиано , с клавиши черно бели

 засвитили нестройно последния си танц

 Залутах се във превода на дните си

  с лелеян порив към   хармония

 с обратна връзка..Той и аз

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??