24.03.2009 г., 2:25 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Друга
448 0 2

Годините отлитат безвъзвратно.

 

Уви! Не можеш да ги спреш.

 

И бели нишки в твоите коси се вплитат,

 

и младостта отива си от теб.

 

Така животът е устроен,

 

не можеш да го промениш.

 

И пролетта е в ласката на младостта родена,

 

но идва есента, нали!?

© Малита Малита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??