Годините отлитат безвъзвратно.
Уви! Не можеш да ги спреш.
И бели нишки в твоите коси се вплитат,
и младостта отива си от теб.
Така животът е устроен,
не можеш да го промениш.
И пролетта е в ласката на младостта родена,
но идва есента, нали!?
© Малита Малита All rights reserved.