9.06.2013 г., 18:53 ч.

Кръстена на крава 

  Поезия » Друга
499 0 1

Омръзна ми от тази история,

че съм кръстена на кравата Виктория.

От толкова имена баш това ли избраха,

защо точно с мене се подиграха?

 

Защо от толкова сестри и братя,

мене на животно кръстиха? Не знам!

До кога с това име ще патя,

до кога ще умирам от срам?

 

Как можаха да ме кръстят на крава

и да разкажат на всички тази история?

Сега просто друго не ми остава,

освен да се прекръстя, да не се казвам Виктория.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Виктория означава ПОБЕДА,името е много хубаво.Аз не съм чувала за тази крава.
Предложения
: ??:??