3.05.2011 г., 20:30 ч.

Кръстопът 

  Поезия » Философска
640 0 2

 

 

Посрещам влаковете

в своята квартира и

изпращам всеки самолет.

А между тях, отпивам си

по глътка бира - ей тъй,

за да изглеждам по-щастлив.

 

Времето минава неусетно,

само тука вляво ме боли,

Напомня то за нещо истинско и светло,

което май вече няма го, уви…

А беше толкоз хубаво…

Дали?

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??