Живота кръстопът
Кои ли днес ще спрат
Добрите или лошите
Ще си оставят ли галошите
На пръсти тихо да вървят
Или ще тъпчат и горят
Кръстопът без табели
Да се чудят на къде ли
Път за неуспели...
Път за невидели...
Път насам...
Път натам...
Всеки тръгнал си е сам
Пътища много...
Изход един
© Любомир Деничин Всички права запазени