12.05.2024 г., 23:46 ч.

Кръстопът!? 

  Поезия » Философска
95 0 0

 

Кръстопът!

 

Трудно поносим е пътят към успеха,

затова слабите избират неуспеха!?

 

 

12.11.2024г...Виена

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??