8.09.2020 г., 9:26 ч.

Кучето — приятел на човека 

  Поезия
280 0 0

Кучетата
са жертвоготовни,
мили, нежни, благи и
гальовни!

 

Те — и о̀бични,
и пламенни,
и предани,

 

не допускат
да са ни сърцата
ледени!

 

А и колчем куче
наблюдава се —

 

как играе,

 

дълго 
съзерцава се!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??