Кучка
Да си кучка е забавно
Правиш бройки бързо, бавно
Със игнори всички стреляш
И не губиш време да споделяш.
Разни хора заблудени
Пишат стихчета, поеми
Търсят те с букети
Пеят песни от мнозина пети
Чувства ли? Какво?!
При мен са малцинство!
Но за сметка на това
Вниманието чак прелива
И всякви хора ме поливат
С романтични все слова!
Моля? Моля! Моля!
Няма да повторя!
На високите обувки
И със късата поличка
Се насища на целувки
„Недостъпната“ добра женичка!
Да си кучка е забавно!
Гадното е модно явно!
Но забравяш нещо главно!
Рано или късно
В това „течение“ мръсно
Всяка кучка се удавя славно!
© Y. Panda Всички права запазени
А на мен, хареса ми това:
"Разни хора заблудени
Пишат стихчета, поеми
Търсят те с букети
Пеят песни от мнозина пети"