КУКЛА НА КОНЦИ
Като кукла на конци
във твоите ръце съм,
обсебил си ме ти
и да избягам аз не мога.
Владееш моите мисли,
владееш моето съзнание...
Някога даваше ми любов,
сега ми носиш само страдание.
Като демон зъл край мен обикаляш
и душата ми без милост изгаряш.
Всеки миг плащам за това,
че не загърбих навреме аз любовта!
© Симона Всички права запазени
Поздрав и усмивка.